Pia ja Pasi Askellusklinikalla Joensuussa

SportEdun yritysyhteistyö etenee

SportEdu – Tulevaisuuden osaamista liikunta-alalle hankkeeseen haetaan mukaan liikunta-alan pienyrittäjiä ja -yrityksiä. Tavoitteenamme on saada hankkeeseen mukaan 10 paikallista yritystä Joensuun alueelta, jotka tulevat auttamaan hanketoiminnassamme liikunta-alan täydennyskoulutusten ja tulevaisuustyön kehittämiseksi.

Tarjoamme SportEdu -hankkeeseen mukaan lähteville liikunta-alan yrittäjille maksutta hankkeen ajan täydennyskoulutuksia, verkostoitumismahdollisuuksia muiden liikunta-alan toimijoiden kanssa, näkyvyyttä SportEdu -hankkeen viestintäkanavissa ja tapahtumissa sekä mahdollisuuden osallistua tulevaisuustyöpajoihimme syksyllä 2024.

Lisäksi yrittäjillä on mahdollisuus hyödyntää Itä-Suomen Liikuntaopistolle toteutettavaa digistudiota ja sen laitteita veloituksetta hankkeen ajan. SportEdu – Tulevaisuuden osaamista liikunta-alalle -hanke on voimassa vuoden 2026 kesäkuun loppuun saakka. Mukaan kannattaa lähteä heti, sillä vielä voi vaikuttaa täydennyskoulutustarpeilla tuleviin koulutussisältöihin!

Meillä on hankkeessa mukana jo 6 yritystä. Viimeisimpänä olemme aloittaneet yhteistyön Hotu Outdoors Oy:n ja Karelia Golfin kanssa. Kiitos Lauri Kontkaselle ja Aki Keroselle SportEdu-hankkeeseen mukaan lähtemisestä!

SportEdu-yritysyhteistyö, kuvassa Pia, Aki, Lauri ja Marko

Pia ja Pasi kävivät tutustumassa Askellusklinikan uusiin tiloihin Joensuussa. Toimitilojen ikkunoita koristivat värikkäät ihmishahmot, joiden mallina toimivat paikalliset urheilijat. Samalla käynnistimme SportEdu – Tulevaisuuden osaamista liikunta-alalle -hankkeen yritysyhteistyön Askellusklinikan kanssa. Kiitos Sari Sukuvaaralle ja Valtteri Paavolalle hienojen tilojen esittelystä ja yhteistyön aloittamisesta!

Askellusklinikan ulko-ovi Joensuussa

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa:

Muita tähän liittyviä artikkeleita sivuillamme:

Skip to content