Kartoitamme liikunta-alan tulevaisuuden osaamistarpeita. Lue lisää ja vastaa kyselyyn su 16.6. mennessä!

Liikunta-alan tulevaisuustyö -kysely

Auta meitä kartoittamaan liikunta-alan tulevaisuuden osaamistarpeita

Tulevaisuuden osaamistarpeet liikunta-alalla -kysely on käynnissä!

Toteutamme SportEdu – Tulevaisuuden osaamista liikunta-alalle – hankkeessamme tulevaisuustyön kyselyn ja toivomme kyselyyn laajasti näkemyksiä liikunta-alalla toimivilta tahoilta. Kyselyn tarkoituksena on tuottaa tietoa liikunta-alan osaamis- ja koulutustarpeista tällä hetkellä sekä ennakoivaa näkemystä kymmenen vuoden päähän, vuoteen 2035. Kysely on kohdistettu laajalle vastaajajoukolle liikunta-alan julkisella, yksityisellä ja kolmannella sektorilla. Toivomme vastauksia laajasti liikunta-alan johto-, asiantuntija-, koulutus-, opetus-, ohjaus- ja valmennustehtävistä sekä liikunta-alan myynti-, asiakaspalvelu- ja liikuntapaikkojen ylläpitotehtävistä.

Kysely on osa Itä-Suomen Liikuntaopiston SportEdu – Tulevaisuuden osaamista liikunta-alalle -hanketta, jonka tavoitteena on kehittää liikunta-alan täydennyskoulutusta vastaamaan alan tulevaisuushaasteisiin. Hankkeen toteuttamisessa asiantuntija-apuna toimii North Sport Consulting Oy.

Tulevaisuustyön loppuraportti valmistuu vuoden 2024 lopussa ja sen tuottama tietoaines on kaikkien SportEdu –hankkeen tulevaisuustyön prosessissa ja tulevaisuustyöpajoissa mukana olleiden käytettävissä. Loppuraportti lähetetään kyselyssä saatujen yhteystietojen perustella yhteystietonsa kyselyssä jättäneelle.

Pyydämme vastaamaan kyselyyn viimeistään sunnuntaina 16.6.2024.

Kiitos jo etukäteen kyselyyn antamastasi panoksestasi ja arvokkaista näkemyksistäsi!

Kyselyn vastausaika on päättynyt.

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa:

Muita tähän liittyviä artikkeleita sivuillamme:

SportEdun hanketiimi Janne, Pasi, Pia ja Marko

SportEdu-hankkeen hanketiimi esittäytyy

Tavoitteenamme on kehittää liikunta-alan täydennyskoulutuksia vastaamaan nykyistä paremmin tulevaisuuden työtehtävien osaamisvaatimuksia sekä lisätä koulutusten houkuttelevuutta ja saavutettavuutta. SportEdu-hanketiimi pitää sisällään

LUE LISÄÄ »
Skip to content