OPISKELE SOMAATTISTA LIIKETTÄ JOENSUUSSA - Hae koulutuksIIn

Islon logo

SOMATIC MOVEMENT EDUCATION

Itä-Suomen Liikuntaopistolla on tarjolla Somatic Movemet Education koulutuskokonaisuus, joka alkaa elokuussa 2023.  

Koulutus on tarkoitettu  
  • Keho-mieli yhteydestä kiinnostuneille
  • Liikunta-hyvinvointi- ja terveysalan ammattilaisille
  • Taiteilijoille (tanssijat, näyttelijät, visuaaliset artistit, muusikot…)
  • Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tuomaan somaattista näkykulmaa elämäänsä tai työhönsä

ISLO SME – Somatic Movement Education ‑koulutuksessa Joensuussa kehollisuutta tutkitaan liikkumisen, aistimisen ja kokemuksen kautta. Koulutuksen kesto on yksi vuosi ja opetuskieli on englanti. Oppimisessa oman kehon viisaus yhdistyy kognitiiviseen tiedolliseen osaamiseen ja luonnolliseen, ihmiselle lajityypilliseen liikkeeseen. Monipuoliset bodymind ‑tekniikat takaavat laajan näkökulman kehollisuuteen ja tanssin somaattisiin lähestymistapoihin.

Koulutuksessa opit liikkumaan monipuolisesti ja kehoa kunnioittavalla tavalla. Pystyt kuuntelemaan kehosi viestejä ja toimimaan joustavasti erilaisissa ympäristöissä. Suunnittelet ja toteutat hyvinvointisi ja yhteisösi kannalta toimivia ratkaisuja sekä opit tanssia, kehollista vuorovaikutusta sekä ryhmien toimintaa.

SOMATIC MOVEMENT & ART

Oletko opiskellut ISLOn Tanssin ja somatiikan koulutuksessa (Education in Dance and Somatics). Vihdoinkin paljon toivottu ISLO-alumnien jatkolinja starttaa elokuussa 2023 — maaliskuu 2024. Tuletko sinäkin?

Koulutus on taidepainotteinen, somatiikan osaamista syventävä koulutus, jossa ohjaaminen ja osallistava opettaminen sekä omat projektit toteutetaan julkiseen esitykseen/taideprojektiin johtavan projektin rinnalla. Puolet ajasta opiskelet ryhmän kanssa ohjatusti, toinen puoli on opitun soveltamista itsenäisesti tai pienryhmissä. Itsenäisiä opintoja varten on yhteiskäyttöön varattu tanssistudio. Koulutuksen opetuskieli on englanti.

Katso lisätietoja koulutuksista ja hakemisesta tästä linkistä