Kartoitamme liikunta-alan tulevaisuuden osaamistarpeita. Lue lisää ja vastaa kyselyyn su 16.6. mennessä!

SportEdun hanketiimi Janne, Pasi, Pia ja Marko

SportEdu-hankkeen hanketiimi esittäytyy

Tavoitteenamme on kehittää liikunta-alan täydennyskoulutuksia vastaamaan nykyistä paremmin tulevaisuuden työtehtävien osaamisvaatimuksia sekä lisätä koulutusten houkuttelevuutta ja saavutettavuutta.

SportEdu-hanketiimi pitää sisällään kehityspäällikkö Pasin, koulutusasiantuntija Pian, digipedagogi Markon ja koulutussuunnittelija Jannen. Lue lisää työnkuvistamme alla.

Kehityspäällikkö Pasi Majoinen

SportEdu kehityspäällikkö Pasi Majoinen
SportEdussa Pasi Majoinen vastaa hankkeen hallintaan ja koordinointiin liittyvistä tehtävistä ja on tiiviisti mukana niin tulevaisuustyön kuin pilottikoulutusten suunnittelussa ja toteutuksessa. Digistudion toteutukseen ja SportEdu-verkoston laajentumiseen liittyvät tehtävät ovat erityisesti Pasin vastuulla.
 
Pasi on suorittanut työuransa aikana useita eri koulutuksia jatkuvan oppimisen periaatteella. Suoritettuina ovat liikunnanohjaajan (YAMK) koulutus, johtamisen erikoisammattitutkinto kuin myös ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys. Työhistoriasta löytyy jo pitkä pätkä kokemusta liikunnan edistämisen ja koulutuksen eri tehtävistä. 
 
Pasin vapaa aika kuluu liikkumisen merkeissä maastopyöräillen, hiihtäen tai kuntosalilla sekä pienten rakennusprojektien parissa kesämökillä.

Koulutusasiantuntija Pia Jormanainen

Pia Jormanaisen vastuulla on liikunta-alan koulutuksen ja osaamisen tulevaisuustyöstä eli SportEdu-hankkeen ensimmäisestä työpaketista tulevaisuustyön prosessin kokonaisvastuu. Toisesta työpaketista täydennyskoulutusten sisältötyö ja uudet toteutustavat Pian vastuulla on osaamiskartoitusten toteuttaminen, yhteistyö yrittäjien kanssa, pilottikoulutusten sisällön ja toteutuksen suunnittelu sekä SportEdu -toimintamallin kehittäminen.
 
Jatkuva oppija Pia kehittää osaamistaan työuransa ohella tälläkin hetkellä ja koulutukseltaan hän on kasvatustieteen maisteri. Pian haluaa tuoda erityisesti esiin liikunta-alan koulutuksissa terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen tavoitetta ja hyödyntää teknologiaa ja digitaalisia palveluja SportEdu-hankkeen toteuttamissa pilottikoulutuksissa. 
 
Vapaa-ajalla aktiivisen liikkujan löytää luonnosta monesti lenkkipolulta ja hiihtoladulta.

Digipedagogi Marko Tanskanen

Marko Tanskasen vastuulla SportEdussa on liikunta-alan osaamisen todentamisen menetelmien kehittäminen ja koulutusten saavutettavuuden parantaminen. Osaamisen todentamiseksi testaamme digitaalisten osaamismerkkien käyttöönottoa pilottikoulutuksissamme. Koulutuksen saavutettavuuden parantamiseksi kehitämme SportEdu-verkkosivua niin, että se lisää liikunta-alan koulutusten löydettävyyttä käyttäjäystävällisesti.
 
Markon motto on, että aina voi oppia uutta ja kehittyä. Markon omasta koulutuspolusta löytyy liikunta- ja tietojärjestelmätieteitä, pedagogiset opinnot sekä monia pienempiä täydennyskoulutuksia. Näiden päälle hän opiskelee vielä data-analytiikkaakin.
 
Koulunpenkin kuluttamisen lisäksi Marko harrastaa monipuolista kuntoliikuntaa ja tarkka-ammuntaa.

Koulutussuunnittelija Janne Hiltunen

Janne Hiltunen häärää SportEdussa varsinkin liikunta-alan koulutuksiin liittyvissä tehtävissä, esimerkiksi liikunta-alan koulutuskokonaisuuksien pilkkomisessa pienemmiksi kokonaisuuksiksi. Koulutusten lisäksi innokkaana teknohinkkarina ja podcastaajana Janne avustaa Digistudion kehittämiseen liittyvissä tehtävissä.
 
Janne on koulutukseltaan Liikuntatieteiden maisteri, joka on työuransa aikana työskennellyt mm. opettajana, projektityöntekijänä, verkkopedagogiikan kehittäjänä, valmentajana sekä liikunnan ja hyvinvoinnin asiantuntijana. 
 
Vapaa-ajalla Jannen löytää todennäköisimmin liikunnan parista, esim. maastopyöräilemästä, mailapelailemasta, voimatreeneistä tai muuten vain metsästä.

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa:

Muita tähän liittyviä artikkeleita sivuillamme:

Skip to content