Kartoitamme liikunta-alan tulevaisuuden osaamistarpeita. Lue lisää ja vastaa kyselyyn su 16.6. mennessä!

Mehtimäen liikunta-alue -kysely

Liikunta-alan toimija, anna näkemyksesi!

Liikunta-alan ja Mehtimäki-alueen nykytila sekä tulevaisuuden tarpeet -kysely

Hei liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä! Nyt on tilaisuutesi vaikuttaa Mehtimäen urheilupuiston ja liikunta-alan kehittämiseen vastaamalla lyhyeen kyselyyn. Mielipiteesi ovat ensiarvoisen tärkeitä ja toimivat päätöksenteon pohjana.

Hei liikunta-alan toimija ja/tai yrittäjä! Itä-Suomen Liikuntaopistolla on käynnissä SportEdu-hankkeen lisäksi Mehtimäen liikunnan ja hyvinvoinnin testausasema – uutta liiketoimintaa, palveluita ja yrittäjyyttä -hanke. Joensuun Mehtimäelle rakentuu vuosien 2024-2025 aikana laajan kohderyhmän tarpeita palveleva testaus- ja mittausympäristö TestLab Mehtimäki Joensuun kaupungin, Itä-Suomen liikuntaopiston, Karelia-ammattikorkeakoulun sekä Itä-Suomen yliopiston yhteistyönä. Hankekokonaisuuden tavoitteena on luoda uudenlaisen alusta liikuntaliiketoiminnalle, oppimiselle ja tutkimukselle. Näihin hankkeisiin liittyvällä kyselyllä kartoitetaan liikunta-alan ja Joensuun Mehtimäki-alueen nykytilaa sekä tulevaisuuden tarpeita, sillä haluamme selvittää liikunta-alan yrittäjien tarpeita ja kehitetään liikunta-alan täydennyskoulutuksia.

Mehtimäen testausasema -hankkeessa kartoitetaan liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjien näkemyksiä Mehtimäen liikunta-alueen vahvuuksista ja kehityskohteista. Kyselyn pohjalta luomme suunnitelmaa tulevaisuuden liikunta- ja hyvinvointipalvelujen tarjoamiselle. SportEdu -hankkeessa kartoitetaan liikunta-alan eri ammattiryhmien ja pienyrittäjien osaamis- ja koulutustarpeita, jotta pystymme vastaamaan täydennyskoulutuksilla nykyistä paremmin tulevaisuuden työtehtävien osaamisvaatimuksiin. Toivomme vastauksissa avoimia ideoita, kehitysehdotuksia, toiveita ja tarpeita liikunta-alan tulevaisuustyön tueksi. Kyselyyn vastataan anonyyminä ja henkilötietoja ei kerätä. 

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5 minuuttia. Arvostamme suuresti kyselyyn antamaasi panosta ja kiitämme jo etukäteen arvokkaista vastauksistasi! Sinun näkemyksesi ovat keskeisiä liikunta-alan ja Mehtimäen alueen tulevaisuuden kehittämisessä.

Tässä vähän vinkkiä meitä kiinnostavista kysymyksistä:

  • Miten olet päätynyt liikunta-alalle?
  • Mikä on vaikuttanut päätökseesi hakeutua liikunta-alan koulutukseen?
  • Mitkä asiat ovat edistäneet liikunta-alalle kouluttautumistasi?
  • Minkälaisista keskeisistä liikunta-alan koulutusteemoista olet tällä hetkellä kiinnostunut?
  • Mitkä tekijät koet Joensuun Mehtimäen vahvuuksina tai heikkouksina liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjän näkökulmasta?
  • Millaista tukea tai toimenpiteitä toivoisit alueelta liikunta- ja hyvinvointialan kehittämiseksi?

Vastausaika 20.5.2024 asti.

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa:

Muita tähän liittyviä artikkeleita sivuillamme:

SportEdun hanketiimi Janne, Pasi, Pia ja Marko

SportEdu-hankkeen hanketiimi esittäytyy

Tavoitteenamme on kehittää liikunta-alan täydennyskoulutuksia vastaamaan nykyistä paremmin tulevaisuuden työtehtävien osaamisvaatimuksia sekä lisätä koulutusten houkuttelevuutta ja saavutettavuutta. SportEdu-hanketiimi pitää sisällään

LUE LISÄÄ »
Skip to content