Kartoitamme liikunta-alan tulevaisuuden osaamistarpeita. Lue lisää ja vastaa kyselyyn su 16.6. mennessä!

Piia ja Pasi, SportEdu -rollup

SPORTEDU: Kohti liikunta-alan unelmia

Jatkuvan oppimisen keskuksen perustaminen on yksi Itä-Suomen Liikuntaopiston ”Ylpeästi-yhdessä-kehittyen” strategian 2022-2025 linjauksista. Jatkuvan oppimisen keskuksen kehittämistyö on aloitettu helmikuun 2022 alusta. Kehittämistyössä ovat olleet mukana Itä-Suomen Liikuntaopiston lisäksi muut maakunnalliset koulutusorganisaatiot, kuten Itä-Suomen yliopisto, Karelia ammattikorkeakoulut, ammattiopisto Riveria sekä Pohjois-Karjalan Liikunta.

Kehittämistyön tuloksena on syntynyt SportEdu -verkosto sekä SportEdu.fi -sivusto. Tältä sivustolta löydät tietoa liikunta-alan ammatillisista kouluttautumismahdollisuuksista sekä täydennyskoulutuksista. Tavoitteena on, että jatkossa SportEdu.fi sivustolta löytyy liikunta-alan koulutustarjontaa ja osaamisen lisäämisen palveluja valtakunnallisestikin.

Koulutustarjontaa tuotetaan yhteistyöllä eri koulutusta järjestävien organisaatioiden kesken. Ensimmäisessä kehitysvaiheessa näkyvillä on maakunnallinen tarjonta. SportEdun toisen kehittämisvaiheen tavoitteena on laajentaa SportEdu-verkostoa valtakunnallisesti ja tuoda sitä kautta valtakunnallista koulutustarjontaa esille SportEdu.fi -sivustolle.

Hienoa, että olet löytänyt nämä sivut. Laita sivut seurantaan niin pysyt ajan tasalla tulevasta ja laajenevasta koulutustarjonnasta.

SportEdu, oppien unelmiin -logo

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa:

Muita tähän liittyviä artikkeleita sivuillamme:

SportEdun hanketiimi Janne, Pasi, Pia ja Marko

SportEdu-hankkeen hanketiimi esittäytyy

Tavoitteenamme on kehittää liikunta-alan täydennyskoulutuksia vastaamaan nykyistä paremmin tulevaisuuden työtehtävien osaamisvaatimuksia sekä lisätä koulutusten houkuttelevuutta ja saavutettavuutta. SportEdu-hanketiimi pitää sisällään

LUE LISÄÄ »
Skip to content