Kartoitamme liikunta-alan tulevaisuuden osaamistarpeita. Lue lisää ja vastaa kyselyyn su 16.6. mennessä!

elintapaohjauksen perusteet

Elintapaohjauksen perusteet -verkkokoulutus

Tähtäätkö tai toimitko ammatissa, jossa ohjaat ja neuvot asiakkaita elintapoihin liittyvissä asioissa? Haluatko syventää keskeisten elintapoihin liittyvien teemojen (liikkuminen, ravitsemus, uni ja päihteet) tietämystäsi? Entä pohditko, miten ylipäänsä ottaa elintapoihin liittyviä asioita puheeksi asiakastyössä?

Tule mukaan verkkokoulutukseen, jossa kehität elintapaohjaukseen liittyvää tieto- ja taitopohjaa.

Koulutus on suunniteltu  terveydenhuolto-, sosiaali- ja liikunta-alan ammattilaisille ja opiskelijoille, järjestötoimijoille, vertaisohjaajille sekä kaikille, jotka haluavat kehittää elintapaohjausosaamistaan.
 

Tässä verkkokoulutuksessa 

  • syvennät tietämystäsi keskeisistä elintavoista.
  • vahvistat elintapojen ohjausosaamistasi.
  • saat konkreettisia työkaluja elintapojen puheeksiottoon.
  • opit lisää myös omista elintavoistasi.

Koulutus toteutetaan verkko-opintoina, ja etenet koulutuksessa omassa tahdissasi. Koulutus koostuu luentotallenteista, muusta oppimateriaalista sekä oppimistehtävistä. Pääset koulutuksessa tutustumaan myös toisten kurssilaisten ajatuksiin yhteisillä tehtäväalueilla.

Koulutuksen laajuus on arviolta 15–20 tuntia itseopiskelua. Opiskeluaikaa on 1,5 kuukautta. Viikkotasolla opiskeluun on hyvä varata aikaa keskimäärin 2–3 tuntia.

Verkko-opiskelu tapahtuu 3.9.–15.10.2024. Opiskelu ei sisällä tiettyihin kellonaikoihin sidottua toimintaa, vaan etenet omassa tahdissasi 1,5 kuukauden raamissa.

Verkko-ohjaajana toimii Nina Merivirta UKK-instituutista

Koulutuksen hinta on 79€.

Tutustu koulutukseen tarkemmin: https://ukkinstituutti.fi/palvelut/koulutus/tukea-elintapaohjaukseen/elintapaohjauksen-verkkokoulutus/

UKK-instituutti -logo
SportEdu, oppien unelmiin -logo

Jaa tämä koulutus sosiaalisessa mediassa:

Muita mahdollisesti sinua kiinnostavia koulutuksia sivuillamme:

Skip to content