Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Seurakehittäjäkoulutus

7.9.2023, klo 08:00-17:00

Kuka mahdollistaa sen, että valmentajat ja ohjaajat voivat keskittyä omaan tehtäväänsä? 

Urheiluseuroissa tehdään arvokasta työtä lasten ja nuorten liikuttamisessa ja liikunnalliseen elämäntapaan kasvattamisessa. Kilpailu ihmisten vapaa-ajasta kuitenkin kiristyy. Urheiluseuratoiminnalta odotetaan jatkuvasti ammattimaisempaa otetta ja seuroista on muotoutunut yhä enemmän palveluntarjoajia: toiminnan tulee vedota lapsiin ja nuoriin, ohjaus- ja valmennustoiminnan olla laadukasta ja seuraorganisaation pystyä toimimaan ammattimaisesti ja vastuullisesti.

Seuratoimintaan kohdistuu nykyään entistä enemmän vaatimuksia – se mikä riitti joskus, ei meinaa riittää enää. Jotta valmentajat ja ohjaajat voivat keskittyä omaan tehtäväänsä ja vapaaehtoistoimijat kokea yhdistystoiminnan mielekkääksi myös tulevaisuudessa, tarvitaan osaavia seuratoiminnan ammattilaisia.

Seurakehittäjäkoulutus on vastauksemme tähän työelämästä kumpuavaan tarpeeseen, johon ohjaukseen ja valmennukseen painottuva liikunta-alan koulutuspolku ei toistaiseksi ole pystynyt vastaamaan. Olemme räätälöineet koulutuskokonaisuuden, jossa ei ohjata tai valmenneta, vaan keskitytään täysin urheiluseuran arjen ydintoimintoihin ja niissä tarvittavan osaamisen lisäämiseen.

Seurakehittäjäkoulutus

Tiedot

Päivämäärä:
7.9.2023
Aika:
08:00-17:00
Kotisivu:
https://www.islo.fi/fi/opetus-ja-koulutus/seurakehittajakoulutus/

Järjestäjä

Itä-Suomen liikuntaopisto

Tapahtumapaikka

Itä-Suomen Liikuntaopisto
Länsikatu 15
Joensuu,
+ Google Map
Skip to content