Kartoitamme liikunta-alan tulevaisuuden osaamistarpeita. Lue lisää ja vastaa kyselyyn su 16.6. mennessä!

SportEdu-tiimi Pasi Majoinen, Pia Jormanainen, Marko Tanskanen, Janne Hiltunen

SportEdu edistää liikunta-alan koulutusten saavutettavuutta ja osaamisen todentamista

SportEdun hanketiimi kokoontui Joensuussa yhteisille hankepäiville. Palavereissa edistimme hankkeen viestinnän ja viestintäkanavien kehitystä sekä katsottiin ajankohtaiset hanketapahtumat ja -suunnitelmat.

SportEdu – tulevaisuuden osaamista liikunta-alalle ‑hankkeen päätavoitteena on kehittää liikunta-alan täydennyskoulutuksia vastaamaan nykyistä paremmin tulevaisuuden työtehtävien osaamisvaatimuksia sekä lisätä koulutusten houkuttelevuutta ja saavutettavuutta. Hankkeessamme toimii Pasi Majoinen kehityspäällikkönä, Pia Jormanainen koulutusasiantuntijana, Marko Tanskanen digipedagogina ja Janne Hiltunen koulutussuunnittelijanaHankkeessa on neljä pääosa-aluetta:

  1. Liikunta-alan täydennyskoulutuksen ja osaamisen tulevaisuuden visiointi
  2. Liikunta-alan täydennyskoulutusten sisällön ja innovatiivisten toteutustapojen kehittäminen
  3. Osaamisen todentamisen menetelmien kehittäminen
  4. Koulutusten saavutettavuuden parantaminen

Liikunta-alan koulutusten saavutettavuuden ja osaamisen todentamisen edistämistä

Hankepäivillämme käytiin läpi jo tehtyjä toimenpiteitä ja tulevia suunnitelmia keskittyen erityisesti koulutusten saavutettavuuden parantamiseen ja osaamisen todentamisen menetelmien kehittämiseen.

Liikunta-alan koulutusten saavutettavuuden parantamiseksi pyrimme tekemään SportEdu-verkkosivusta mahdollisimman käyttäjäystävällisen ja lisäämään tänne kiinnostavia koulutuksia erilaisiin tarpeisiin. Suunnittelemme hankkeessa myös uudenlaisia koulutuspilotteja, joista olemme aloittaneet jo liikunta-alan johtamisen täydennyskoulutuksen suunnittelun.

Liikunta-alan osaamisen todentamisen menetelmien kehittämiseksi kartoitamme mahdollisuuksia digitaalisten osaamismerkkien rakentamiseksi liikunta-alan koulutuksille. Digitaalisten osaamismerkkien avulla liikunta-alan koulutuksia voitaisiin jakaa pienempiin osasuorituksiin, joista jaettavat osaamismerkit voisivat edistää jatkuvaa oppimista ja osaamisen todentamista eri ympäristöissä. Tulemme testaamaan digitaalisia osaamismerkkejä SportEdu-hankkeessa tehtävissä koulutuspiloteissa.

Pyrimme viestimään SportEdu-toiminnastamme myös sosiaalisen median kanavissamme Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä, joten laitan kanavamme seurantaan 🙂

Pasi, Piia ja Marko hankepalaverissa Apollossa

Jaa tämä artikkeli sosiaalisessa mediassa:

Muita tähän liittyviä artikkeleita sivuillamme:

SportEdun hanketiimi Janne, Pasi, Pia ja Marko

SportEdu-hankkeen hanketiimi esittäytyy

Tavoitteenamme on kehittää liikunta-alan täydennyskoulutuksia vastaamaan nykyistä paremmin tulevaisuuden työtehtävien osaamisvaatimuksia sekä lisätä koulutusten houkuttelevuutta ja saavutettavuutta. SportEdu-hanketiimi pitää sisällään

LUE LISÄÄ »
Skip to content